Hi! Leuk dat je er bent!

Je leest hier meer over mij.

Pauline Stobberingh

Contentspecialist

Wie wil er nou niet gezien worden?

Doe je altijd maar wat als het om je content gaat? En lig je wakker van de vraag hoe je online zichtbaar bent? Ik help je graag met je content strategie, marketing en creatie, zodat er weer energie komt in jouw content en je (weer) online zichtbaar bent.

Waarom doe ik wat ik doe?

De liefde voor tekst en beeld was er voor mij altijd al. Met een esthetisch oog keek ik tijdens mijn banen in loondienst naar video's, afbeeldingen, websites of promoteksten voor adverteerders of voor het merk waar ik voor werkte. Ik zag of het klopte, of juist niet. Toen het ondernemerschap op mijn pad kwam ben ik zelf content gaan maken. Yes! Eindelijk kan ik mijn creativiteit kwijt en mijn kennis en inzichten inzetten voor ambitieuze online ondernemers zoals jij. Want samen fixen we het wel. Content maken en verspreiden is namelijk teamwork. Dat hoef je niet alleen te doen. Samen maken we een plan en bekijken we de mogelijkheden om jouw content een boost te geven. Zo heb jij tijd om je te focussen op waar jij goed in bent en kun jij je energie aan jouw klanten geven. Ready for some action?

I love content

Ik ben gek op mooie afbeeldingen en inspirerende teksten. Samen vormen ze een geheel en versterken ze elkaar. Een soort Yin en Yang. Mijn liefde en energie voor content neem ik graag mee om jou te helpen met het maken en verspreiden van je content. En daar voegen we ook een vleugje structuur aan toe. Want content maken en verspreiden is 1. Zorgen dat het netjes opgeslagen en terug te vinden is, is 2.

Getting things done

Als je met mij aan de slag gaat weet je dat je op de radar van je potentiële klant komt. Dat je know, like en trust opbouwt en online zichtbaar én vindbaar bent. Zo kun jij je weer focussen op wat je het allerliefste doet.

“Als je iets aan content marketing doet, ben je zichtbaar.”

- Pauline

zakelijke kopjes koffie

social media posts geschreven

jaar happy ondernemer

blije content klanten

Een greep uit mijn werkzaamheden

Een SEO proof website maken, social media afbeeldingen creëren en social media teksten schrijven? I love it. Maar ik kwam er ook achter dat content creatie en marketing onderdeel zijn van een groter geheel: een strategie. En dat je soms moet onderzoeken en keuzes moet maken om iets te bereiken met je content. Met een strategie blijf je op koers. Je bepaalt richting en gaat op je doel af. En als je neigt van je doel af te wijken ga je weer analyseren hoe je op koers kan blijven om je doel te bereiken. Content marketing is uitproberen, analyseren en bijsturen. Hieronder vind je een greep uit mijn werkzaamheden als content creator.

Wat zeggen anderen over mij?

Quote

Pauline is de investering echt waard. Ze werkt nauwgezet, is sociaal, creatief en snel. En ze weet blinde vlekken op een opbouwende manier te benoemen.

Willieanne van der Heijden

Quote

Pauline is betrokken, weloverwogen en zoekt naar oplossingen in plaats van problemen.

Nicoline van Mulken

Quote

Ze gaf mij altijd een update en gaf mij suggesties en opties om uit te kiezen.

Sherry Lee Soledad

Nog meer over mij

Ik start de dag het liefst met een cappuccino.

Ik ben een gevoelsmens en vertrouw 100% op mijn intuïtie.

Ik vind het heerlijk om me op te tutten, maar deze quote bevalt mij eigenlijk ook wel: "Bra off. Hair up. Sweats on."

Een bokkenpootje, mars, twix of bountie moet ontleed worden. Anders is ie niet lekker.

I love chocola. Vooral Tony's Chocolonely.

Achteruit inparkeren vind ik een eitje. Vooruit inparkeren vind ik een dingetje.

Je kan me wakker maken voor… eigenlijk slaap ik het liefst gewoon door 😉 en ben ik absoluut geen ochtendmens.

Mijn bijnaam is Plien.

I love the beach.

Op mijn favoriete vakantiebestemming schijnt altijd de zon, is de zee blauw en het zand wit. Ik ben gek op de Griekse eilanden en de geuren en kleuren van het mooie Indonesië.

Manage Your Content

info@manageyourcontent.nl

KvK 68087616

https://manageyourcontent.nl/wp-content/uploads/2020/09/cropped-MYC-favicon-transparant.png

Let's get social!