Hi! Leuk dat je er bent!

Je leest hier meer over mij.

Pauline Stobberingh

Contentspecialist

Wie wil er nou niet gezien worden?

Doe je altijd maar wat als het om je content gaat? Maak je af en toe eens een podcast of pers je een blog uit je pen om maar online zichtbaar te zijn? Misschien lig je er wel wakker van, omdat je je afvraagt hoe je online zichtbaar kunt zijn. Ik help je graag, zodat er weer energie komt in jouw content en je (weer) regelmatig online zichtbaar bent.

Waarom doe ik wat ik doe?

De liefde voor tekst en beeld was er voor mij altijd al. Met een esthetisch oog keek ik tijdens mijn banen in loondienst naar video's, afbeeldingen, websites of promoteksten voor adverteerders of voor het merk waar ik voor werkte. Ik zag of het klopte, of juist niet. Toen het ondernemerschap op mijn pad kwam ben ik zelf content gaan maken. Yes!

Ik investeerde in mezelf en mijn bedrijf en leerde hoe ik SEO proof websites moest maken, hoe ik social media afbeeldingen kon creëren en ging social media teksten schrijven voor diverse ondernemers. I loved it. Maar ik kwam er ook achter dat content creatie en marketing onderdeel zijn van een groter geheel: een strategie. En dat je soms moet onderzoeken en keuzes moet maken om iets te bereiken met je content. Met een strategie blijf je op koers. Je bepaalt richting en gaat op je doel af. En als je neigt van je doel af te wijken ga je weer analyseren hoe je op koers kan blijven om je doel te bereiken. Content marketing is uitproberen, analyseren en bijsturen.

Met die kennis op zak kon ik eindelijk mijn creativiteit kwijt en mijn kennis en inzichten inzetten voor ambitieuze online ondernemers zoals jij. Want samen fixen we het wel. Content maken en verspreiden is namelijk teamwork. Dat hoef je niet alleen te doen. Samen maken we een plan en bekijken we de mogelijkheden om jouw content een boost te geven. Zo heb jij tijd om je te focussen op waar jij goed in bent en kun jij je energie aan jouw klanten geven. Geen losse flodder marketing meer, maar grip op je content. Ready for some action?

I love content

Ik ben gek op mooie afbeeldingen en inspirerende teksten. Samen vormen ze een geheel en versterken ze elkaar. Een soort Yin en Yang. Mijn liefde en energie voor content neem ik graag mee om jou te helpen met het maken en verspreiden van je content. En daar voegen we ook een vleugje structuur aan toe. Want content maken en verspreiden is 1. Zorgen dat het netjes opgeslagen en terug te vinden is, is 2.

Getting things done

Als je met mij aan de slag gaat weet je dat je op de radar van je potentiële klant komt. Dat je know, like en trust opbouwt en online zichtbaar én vindbaar bent. Zo kun jij je weer focussen op wat je het allerliefste doet.

“Als je iets aan contentmarketing doet, ben je zichtbaar.”

- Pauline

zakelijke kopjes koffie

social media posts geschreven

jaar happy ondernemer

blije content klanten

Een greep uit mijn werkzaamheden

Wat zeggen klanten over mij?

Meer over mij

Ik start de dag het liefst met een cappuccino.

Ik ben een gevoelsmens en vertrouw 100% op mijn intuïtie.

Ik vind het heerlijk om me op te tutten, maar deze quote bevalt mij eigenlijk ook wel: "Bra off. Hair up. Sweats on."

Een bokkenpootje, mars, twix of bountie moet ontleed worden. Anders is ie niet lekker.

I love chocola. Vooral Tony's Chocolonely.

Achteruit inparkeren vind ik een eitje. Vooruit inparkeren vind ik een dingetje.

Je kan me wakker maken voor… eigenlijk slaap ik het liefst gewoon door en ben ik niet echt een ochtendmens.

Mijn bijnaam is Plien.

I love the beach.

Op mijn favoriete vakantiebestemming schijnt altijd de zon, is de zee blauw en het zand wit. Ik ben gek op de Griekse eilanden en de geuren en kleuren van het mooie Indonesië.

Manage Your Content

info@manageyourcontent.nl

KvK 68087616

https://manageyourcontent.nl/wp-content/uploads/2020/09/cropped-MYC-favicon-transparant.png

Let's get social!