Website laten maken

Jouw online succes begint met een website!

Ben je een ambitieuze ondernemer en wil je naast het versterken van je contentstrategie ook een website hebben die de aandacht trekt en jou iets oplevert? Als contentspecialist met liefde voor het bouwen van gebruiksvriendelijke WordPress-websites, begrijp ik dat je jouw kwaliteiten met de wereld wilt delen om enthousiaste klanten aan te trekken.

Ontdek wat een professionele website voor jouw bedrijf kan betekenen:

Met een website kom je professioneel en betrouwbaar over.

Met een website kun je veel meer groeien als ondernemer.

Je bent vindbaar in Google.

Je bent eigenaar van alle content die maakt.

Klanten vinden jou door middel van je website content in plaats van dat jij naar klanten moet zoeken.

Je bent niet meer alleen afhankelijk van de algoritmes van social media.

Social media is een snelle manier om zichtbaar te zijn, maar met de content op je website zoals een blog is je online zichtbaarheid veel duurzamer.

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Maatwerk Websites: Jouw website moet -net als je bedrijf- uniek zijn. Ik ontwerp en ontwikkel een op maat gemaakte website die past bij jouw merk.

➳ Gebruikersvriendelijkheid: Jouw klanten moeten makkelijk kunnen navigeren op jouw website. Ik zorg ervoor dat de gebruikerservaring optimaal is, of je bezoekers nu via een computer of mobiel op je website komen.

➳ SEO Geoptimaliseerd: Wat heb je aan een mooie website als niemand hem kan vinden? De websites die ik maak zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je beter zichtbaar bent in zoekresultaten.

➳ Ondersteuning: Het bouwen van een website is slechts het begin. Ik bied ondersteuning na de lancering en help je bij het onderhouden en updaten van je site.

Werkwijze

 1. Neem vrijblijvend contact met mij op via de email of door te bellen. Tijdens onze kennismaking kijken we of er een klik is en bespreken we kort je doelen.
 2. Als je beslist je website door mij te laten maken dan plan ik graag een voorbereidend gesprek met je in om jouw wensen te bespreken. Dit kan face to face of online. De input uit dit gesprek gebruik ik voor het maken van een op maat gemaakte offerte.
 3. Binnen 3 dagen na ons gesprek ontvang je de offerte samen met een tijdlijn waarin staat wanneer je e.e.a. van mij kunt verwachten. Denk hierbij aan datums voor correctie rondes, maar ook wanneer ik e.e.a. mag verwachten van jou voor bijvoorbeeld het aanleveren van foto’s, video’s en teksten. Ook staat in de tijdlijn de opleverdatum en evaluatie van het traject.
 4. Als jij binnen een week akkoord geeft op de offerte en tijdlijn kan ik starten met het bouwen van jouw website. Ik streef ernaar je website binnen een maand op te leveren.

Wat kost het?

In onderstaand overzicht zie je de vanaf prijzen voor het laten maken van een website. In het voorbereidend gesprek bespreken we jouw wensen en op basis van wat jij wilt maak ik een offerte op maat.

Voor starters

Basis

v.a. € 850,- (excl. btw)
 • Jouw online visitekaartje
 • Max. 4 pagina's
 • Gebruikersvriendelijk design (responsive)
 • incl. thema licentiepakket
 • SSL certificaat
 • Cookiebanner
 • Basis SEO instellingen
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Eenvoudig contactformulier of contactbutton
Voor kennisondernemers

Professional

v.a. € 1250,- (excl. btw)
 • Jouw branded website
 • 4 pagina's of meer
 • Gebruikersvriendelijk design (responsive)
 • incl. thema licentiepakket
 • SSL certificaat
 • Cookiebanner
 • Basis SEO instellingen
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Geoptimaliseerd voor conversies
 • Tekst sjabloon voor het schrijven van een onweerstaanbare over mij pagina

"Ik zie een website maken als een traject dat we samen oppakken. Ik maak de website, maar daar heb ik wel jouw input voor nodig, ook gedurende het traject."

Wat klanten zeggen

“Na iets meer dan anderhalf jaar mijn eigen business te hebben, vond ik het toch echt tijd voor een website. Ik heb het geprobeerd zelf te doen, maar ik werd er niet blij van. Ik heb de hulp ingeschakeld van Pauline. Ik heb haar wat wensen gegeven en ze ging ermee aan de slag. Ze gaf mij altijd een update en gaf mij suggesties en opties om uit te kiezen. Ze betrekt je er heel goed bij. Als ik iets anders wilde hebben, was het ook in een mum van tijd geregeld. Geen wens was te gek. Ik merkte juist dat ze als online creatieveling graag uitgedaagd wordt. Ze voelt goed aan wat je wilt. Ik beveel haar van harte aan als je een website wilt laten maken. Ze doet haar werk goed en met passie. Bovendien is ze een heel leuk mens om mee samen te werken.”

Sherry-Lee Soledad,
O & More / Videotribe

“Pauline en ik hebben kort en intensief samengewerkt bij Stichting Recruiters United. Pauline was daar verantwoordelijk voor de online marketing, voor de online posts, website beheer en het schrijven van teksten.

Pauline is in mijn ogen een harde werker, komt altijd haar afspraken na en is een heel lieve en warme persoonlijkheid. Ze is betrokken, weloverwogen en zoekt naar oplossingen in plaats van problemen. Werken met haar heb ik daardoor als zeer prettig ervaren. ”

— Nicoline van Mulken, Werkversneller en Virtual Marcom- en event manager

“Zoals je vaak ziet op websites en facebook pagina's van verenigingen is de informatie niet actueel en wordt het slecht tot matig bijgehouden.
Wij, van FCC The Wheely's hadden dit probleem ook. De informatie kwam te laat op de site - of helemaal niet - en was daardoor niet aantrekkelijk voor bezoekers en sponsoren.

Totdat 1 van de kinderen van Pauline ging BMX-en bij onze club. Pauline sprak het bestuur aan over onze website en bood aan om hier verbeteringen in aan te brengen. Die verbeteringen resulteerde in een prachtige website, met Facebook en Insta koppelingen in een moderne vlotte huisstijl.

Sindsdien is ook de website actueel, informatie wordt snel geplaatst, foto's van wedstrijden staan al online nog voor de wedstrijd is afgelopen!
Pauline met haar bedrijf MYC, daar is fantastisch mee samen te werken. Geen vraag is teveel en er wordt gedacht in oplossingen. Daarnaast is Pauline creatief, vindingrijk, kritisch en bovenal behulpzaam.
Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Onze leden en inmiddels ook meer dan 600 volgers, bewijzen dat wij de juiste weg hebben gekozen.

Als iemand op zoek is naar een goede en betrouwbare contentbeheerder die niet alleen meedenkt, maar ook meedoet, dan kunnen wij van FCC The Wheely's MYC/ Pauline van harte aanbevelen. Nog niet overtuigd, ga naar www.thewheelys.nl en see for yourself!

— Henk de Groot, Bestuur FCC The Wheely's

“Voor mijn nieuwe bedrijf ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met opzetten van de website, de content kan maken, de foto’s etc.etc. Via via kwam ik bij Pauline terecht, en dat klikte gelijk. Open, eerlijk en duidelijk. Pauline kwam met een duidelijk en helder plan, wat zij stap voor stap heeft uitgewerkt. Via verschillende sessies zowel live als online kon ik haar de juiste input geven wat resulteerde in content dat nodig was om de website te ontwikkelen. ”

— Evert Timmerman, Fysiotherapeut/Bikefitter

review ODF bikefitting
tevreden klant
webiste laten maken
tevreden klant
expert website bouwen

Portfolio

Veel gestelde vragen

Neem contact met mij op

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.
Please check this field.

Manage Your Content

info@manageyourcontent.nl

KvK 68087616

https://manageyourcontent.nl/wp-content/uploads/2020/09/cropped-MYC-favicon-transparant.png

Let's get social!